Topbar Hans Lau Jensen

Velkommen til hlamj.dk Hans Lau Jensen & Anne Marie Jensen´s hjemmeside.

Menu Hans Lau Jensen

08-02-2015
online !

JAGT HISTORIER

Lidt til smilebåndet

Ny skytte
Den gamle skytte var gået på pension, så godsejeren annoncere efter en ny. Ingen reflektere imidlertid på annoncen. Det fik godsejeren til at henvende sig til en JægerLars der boede  i nabolaget, og som havde ry for at ramme godt. Nå Lars, jeg hører du skyder godt, men kan du også møde til tiden, spurgte godsejeren.
 Ja, svarede Lars. Jeg møder altid 10 minutter før aftalt tid, eller også kommer jeg en time for sent. Godsejeren var selvsagt ikke helt tilfreds med svaret, men da jagtsæsonen netop var startet og han var lidt i bekneb for en ny skytte, besluttede han at arrangere en praktisk prøve. De aftale at mødes næste dag kl. 08.00 - og kl. 7.50 mødtes Lars og godsejeren på det aftalte sted. De havde kun gået et kort stykke i terrænet, da der kom en fasan flyvende fra højre. Bang - sagde det fra Lars`s bøsse, og ned faldt fasanen. Endnu en fasan kom fra venstre, Lars end ikke løftede bøssen. Kort efter endnu en fra højre side - bang, og fasanen var død. Til sidst kom der en fasan fra venstre - Lars løftede ikke bøssen. Godsejeren var selvsagt stadig ikke tilfreds, så de aftale at møde igen næste dag kl. 08.00. Kl. 07.50 næste dag mødtes de igen. Samme mønster som dagen før gentog sig. Blot skød Lars denne dag alt vildt som kom fra venstre side, og lod at det der komme fra højre gå. Da turen var slut, spurgte den undrende godsejer Lars, hvorfor han den ene dag skød alt det der kom fra højre og næste dag alt det der kom fra venstre.
 Jo ser du, svarede Lars, når vækkeuret ringer kigger jeg over på konen. Hvis hun ligger på højre side, skyder jeg det der kommer fra højre, og hvis hun ligger på venstre side, skyder jeg det der kommer fra venstre. Hvad så hvis hun ligger på ryggen spurgte godsejeren. Ja, svarede Lars, så er det at jeg kommer en time for sent !
 
En rigtig umådelig stor  tak til Hr. Jørgen Bryholt for at Emil fik lov til at skyde en buk på hans helt fantastiske revir. Samtidig også en stor tak for den undervisning og professionelle rådgivning til Emil som nyjæger. Er man lige stolt af knægten. Ja for fa.... pavestolt. Robert Hæ. Se flere billeder af Emils buk klik ovenstående billede.
 

Bund Hans Lau Jensen